Trump har befriat världen från ett monster. Han plockar en större skalp än Baghdadi och Bin Ladin tillsammans.

Politik utrikes

Den iranska terrorgudfadern Ghassem Soleimani stod för en värld som ingen fredsälskande person kan vilja ha: en värld där du kan slitas sönder av en bomb när som helst eftersom du är på fel plats vid fel tidpunkt.

En värld där hela städer utplånas som i Aleppo, där blodtörstiga miliser går från dörr till dörr och avrättar civila. Soleimani var en av de mest blodtörstiga terroristerna i världen. Han förde med sig lidande och katastrof för mullornas räkning. Han var en fiende för vår civilisation.

Hans våldsamma död innebär inte slutet på den globala terrorismen, men det sänder ändå ett kraftfullt budskap. I bästa fall kan det också innebära att oppositionen stärks och att folket på sikt får det lättare att resa sig mot mullorna makt.

Hur skildrar då den tvångsfinsnsierade Public service händelsen? Det är inte helt oväntat, men inte desto mindre mycket olämpligt, att titulera denne person som ”toppdiplomat”. Den titel de använde i första rapportsändningen var åtminstone inte direkt felaktig, men tydligen inte tillräckligt terrorvänlig.

Händelsen med Rapports mycket olämpliga titulering har uppmärksammats stort på Twitter där titeln ändrats mellan sändningen kl 18.00 och 19.30.

Public service blir alltmer politiskt och allt mindre opartiskt för varje dag som går. Det kommer att göra Public service (PS) alltmer ifrågasatt, vilket är självförvållat. I nuvarande tappning har de gjort sig fullkomligt irrelevanta som informationskälla.

En användare på Twitter skriver: ”Hur PS titulerar folk är alltid intressant. Diktatorn Castro, blir ”ledare”; fristående skribenter blir ”swishhoror”, IS-terrorister blir ”återvändare”, och en general involverad i terroristattentat ”toppdiplomat”. Men om inte PS går 9 miljarder/år går demokratin under. Suck. Wikipedia summerar väl vem Soleimani var.

Det enda ”diplomat” som nämns är att Soleimani planerat attentat mot amerikanska diplomater.”

Hanif Balis beskrivning på Twitter är sannolikt mest med sanningen överensstämmande. Varför PS och vänstern gör allt de kan för att höja upp denne terrorgeneral går det endast att spekulera om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.