Mats Åberg: Finns det upprörande många experter på COVID-19 i Sverige?

Samhälle

Mats Åberg: Det har förekommit en hel del klagomål på Facebook där många menar att det finns alldeles för många experter på området COVID-19 och att dessa ”självutnämnda experter” borde hålla tyst och lyssna på de så kallade officiella ”experterna” i Sverige.

Problemet är att det är just vad vi pålästa (kallat ”självutnämnda experter”) har gjort, det vill säga vi har lyssnat på omvärldens experter och läst på medicinska studier, samt tagit del av rapporter och därmed kommit fram till att våra så kallade ”experter” i Sverige har helt fel, eller ljuger öppet och brett!

När Sveriges information och strategi går stick i stäv emot omvärlden, finns det mycket stor anledning att oroas, samt att öppet protestera, vilket vi (många) har gjort. Dessa protester och röster är på basis av vad vår omvärlds experter och undersökningar säger om viruset och inget vi själva har hittat på, naturligtvis behöver jag ens säga det?

För mig är det desto mer oroande med alla knallkorkar som inte fattat detta och ber oss pålästa att hålla tyst, samt att stödja desinformationen från FHM och våra ledare, med kontraindikatorn Anders Tegnell i ledningen.

En sammanställd lista med några av Anders Tegnells desinformation och lögner finner du här.

Gång på gång fastnar våra så kallade officiella ”experter” med skägget i brevlådan och ertappas med felaktig och farlig desinformation, rena lögner och galna råd som ökar chansen att bli smittad, samt höjer farligheten och dödligheten av detta virus i Sverige.

Sedan finns såklart den andra gruppen som vill se ”proportioner” och hävdar att vanlig influensa och halkolyckor i badkaret orsakar fler dödsfall i Sverige än vad corona har gjort, samt gör dom jämförelser med siffror från förra året.

Vad dessa foliehattar inte tycks begripa är att en sådan jämförelse aldrig kan bli rätt eftersom COVID-19 inte ens fanns i Sverige förra året…Skall något alls jämföras så är det antal döda per dag och där leder COVID-19 stort över de flesta andra sjukdomar, samt då speciellt över vanlig influensa!

Se bilden nedan från den 25/3.Nu är de växande siffrorna för döda per dag förmodligen ännu större. Till mina pålästa vänner vill jag säga, fortsätt rapportera ifrån omvärlden, dela fakta från all omvärldens expertis och medicinska undersökningar, samt rapporter.

Exponera FHMs och våra ansvarigas lögner och manipulation, samt be alla aningslösa och godtrogna högljudda att hålla truten. Be dem också att läsa på, istället för att vara desinformationens medlöpare, stöd och ombud.

I Sverige har vi alldeles för få experter på någonting alls…

Mats Åberg är samhällsdebattör. Du hittar honom på Facebook här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.