Mats Åberg: Hur gömmer man alla liken Anders?

Samhälle

Mats Åberg: Anders ger sina bästa tips.

Hur skapar man en positiv opinion trots att man valt helt fel strategi och dessutom genom desinformation, samt dubiösa råd har lyckats släppa lös ett livsfarligt virus bland Sverige befolkning? Hur gömmer man alla liken Anders?

Enkelt! Man rapporterar i stapeldiagram och alltid med låga siffror för antalet döda den innevarande dagen, samt sprider sedan ut resterande dödsfall jämt bakåt i tiden och skyller fördröjningen på sjukhusen.

Med hjälp av upp till 3 veckors fördröjd rapportering blir puckeln eller vågen som uppstår grafiskt därmed alltid bakåt i tiden. Man får en ständigt avtagande och utplanande kurva, samt kan utropa vid varje tillfälle att ”nu vänder det”, ”kurvan planar ut” och ”vi ser en dämpning”.

Detta fungerar fantastiskt bra, folk är så dumma att de till och med tror att epidemin är över!

Lägg därtill att naturligtvis inte testa och registrera dödsfallen som sker utanför sjukhusen, för att därigenom minska det totala antalet rapporterade dödsfall, så får du optimala förutsättningar att kunna grundlura precis alla, samt att ständigt kunna påtala för alla hur du själv gör allting rätt och att alla andra gör helt fel!

De knallkorkar till länder som försöker ge riktiga siffror i realtid eller rapportera med hjälp av linjediagram, måste begripa att den transparensen fråntar helt möjligheten att kunna missleda och därmed också möjligheten att framstå som briljant?! Ja omvärlden är ärligt talat helt korkad och jag vet bäst, säger Anders!

(Spår av måhända elak ironi kan förkomma i ovan text, men den använda metodiken att rapportera corona dödsfall i Sverige bör starkt ifrågasättas av fler, utifrån respekt till våra landsmän som fått sätta livet till i denna epidemi.)

Stockholmarna tycks tro att epidemin är över!? Vart kan de ha fått den idén ifrån FHM?

I nuläget ligger dödstalet på 11% av konstaterat smittade. 1578/14510 = 11%

Statistik hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.