Mats Åberg: Aldrig någonsin tidigare har den humanistiska stormakten visat sina rätta färger så tydligt, vilket syns framförallt i antalet offer och många av mina landsmäns kallsinne och nonchalanta inställning till dessa.

Samhälle

Mats Åberg: Kommer du ihåg den 11e september år 2001?

2996 människor dog i terrorattacken och över 6000 personer skadades. Dåden kom som en chock för många och det pratades i flera år om händelserna, samt det pratas faktiskt än idag om katastrofen.

Hittills har 3056 människor omkommit av covid-19 i Sverige och många fler lär följa. Hur många som har fått livsvariga skador av detta virus återstår att se, men ganska säkert kommer dessa uppgifter att hanteras som allt annat i denna pandemi.

Hur reagerar den humanistiska stormakten på antalet döda i Sverige? Anders Tegnell har fått en egen fanclub på Facebook med över 31 000 medlemmar. Det säljs t-shirts och affischer med hans avbild, samt kvinnor i landet sitter hemma trånande och lägger pärlplattor med hans porträtt.

Unga män gör tatueringar av hans ansikte och mina landsmän (väldigt många) fortsätter att leva precis som vanligt och struntar gladligen helt i alla förhållningsregler och rekommendationer, samtidigt som Tegnell fortsatt ger motstridiga uppgifter och dubiösa prognoser.

Löfven syns knappast till och hoppas förmodligen att Flockhälsomyndigheten och Anders Tegnell får bära hundhuvudet, när räkenskapens dag väl kommer. Strategin har dessutom visat sig vara mycket positiv. Att synas och höras betydligt mindre har gett vår statsminister kraftigt ökat förtroende!

Vården går på knäna och alla jobbar övertid, samt belastningen tar sina offer både fysiskt och psykiskt.

Mången sjukvårdspersonal ligger på IVA och de sjuksköterskor som visselblåser får sparken, samt vissa läkare jobbar förtvivlat för att rädda gamla människor i Sverige med syrgas och anklagas därför att vara demokratifientligt konspiratoriska!

Visst har jag en hel del tråkigheter att säga om vår regering och våra myndigheter, samt de ansvariga. Men, låt oss istället stanna vid de personer och presstödsjournalister som höjer våra ansvariga till skyarna och därbortom.

Aldrig någonsin tidigare har den humanistiska stormakten visat sina rätta färger så tydligt, vilket syns framförallt i antalet offer och många av mina landsmäns kallsinne och nonchalanta inställning till dessa.

Jag vet, sedan finns också flocken som säger att våra grannländer kommer ikapp Sverige i framtiden, att de kommer att få lika många offer som oss.

Men, vad denna oinformerade flock inte tyckts fatta är att är att Sverige som enda land i världen haft flockimmuniteten som strategi från första början, trots alla lögner och bortförklaringar, samt att inget annat land i världen är beredd att offra sina medborgare för att uppnå flockimmunitet.

Ja, inget land förutom den inhumana stormakten då…

Sjuksköterska fick sparken efter larm om att äldre nekas syrgas

Läkartidningen: Tre läkare och två sjuksköterskor i intensivvård och respirator.

Dr Whistleblower granskar Stockholms sjukhem. Där sammanfattar man fanatiska skrifter där man cyniskt manar till flockrensning.

11 september-attackerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.