Den gemensamma nämnaren är hatet. Ingen vinner någonting alls, utom de postmoderna krafter som vill splittra och slå sönder hela västvärlden.

Samhälle

Mats Åberg: Den gemensamma nämnaren är hatet.

Vad har intersektionalismen, feminismen, BLM, Antifa/AFA, Metoo, Extinction Rebellion och alla andra vänsterextremister gemensamt?

De är arga och olyckliga, samt extremt avundsjuka och ja de är riktigt ilskna. Denna ilska smittar likt ett virus och fyller funktionen att motivera och skapa en gemenskap, samt anledningar att demonstrera på gatorna och vandalisera andras egendom.

Dessa grupper vill riva upp hela världshistorien och radera precis allt genom historierevisionism, samt ”bygga om” allt från grunden. Drömmen är att göra om hela världen till ett enda stort ”CHAZ”-område.

Alla nämnda grupperna bygger på detta hat-virus, vilket dessutom smittar liksom i en dålig film om ursinnig ”zombieapokalyps”.

Den som misslyckats och har mindre än andra i sitt liv söker förklaringar och anledningar, samt allra helst syndabockar.

Att utse en yttre fiende som orsak till det egna misslyckandet och dessutom få fiendens medgivande är genialt.

Fokus hamnar på den legitimerade ilskan emot fienden, spridandet av det legaliserade hatet och skapandet av en revolution, samt det slutliga avrättandet av den utsedda fienden.

När fienden äntligen har förgjorts, då har det egna misslyckandet avskaffats och allting kan återgå till det normala igen…eller hur…?

Notera också att dessa gruppers och individers hat och avundsjuka fokuserar framförallt på det så kallade ”vita privilegiet” och då speciellt på vita män. Varför det?

Vilken annan grupp har lyckats bättre än de flesta andra? Vilken grupp är det därför helt naturligt att vara vansinnigt avundsjuk på och ge skulden för precis allt? Dessutom har det fastslagits av dessa extremistgrupper att vita inte kan utsättas för rasism.

Det är mycket enklare att hata andra personer och beskylla dem för ens egna tillkortakommanden, än att ta tag i saker och ting och att bära sitt eget vatten.

Alla dessa rörelser legitimerar och fördjupar hatet och polariseringen i vårt samhälle. Ingen vinner någonting alls, utom de postmoderna krafter som vill splittra och slå sönder hela västvärlden. Alldeles säkert ligger Stalin och Mao i sina gravar och tokskrattar åt alla dessa nyttiga idioter.

Alla grupperna bygger helt och hållet på denna princip, att spy ut hat och avundsjuka på en yttre fiende klassificerad utifrån hudfärg.

När en hel grupp människor utses att vara syndabockar och förövare endast baserat på hudfärg, så finns det bara ett ord för det.

Detta avslöjar utan tvekan gruppernas målsättningar och metoder.

Mats Åberg är samhällsdebattör. Du hittar hans Facebooksida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.