Nu kan man sluta fråga efter bevis. Mannen som utförde valfusket i USA har vittnat.

Demokrati Politik utrikes

Sedan valet har många frågat sig hur valsystemsfusket egentligen har gått till. Det har gått rykten om räder utförda av specialstyrkor inom underrättelsetjänsten i USA till Tyskland för att beslagta servrar.

Det har framkommit många märkliga fakta om röstningsmaskinerna och tusentals vittnesmål om valfusk i vallokalerna. Trots överväldigande bevis har ett flertal mål avvisats av domstolarna i Amerika utan att domstolarna ens har tittat på bevisen.

Man får en märklig känsla av att i den här situationen döljs något. Nog borde domstolar åtminstone ta sig an målen och titta på bevisen, inte avvisa dem.

Om ingenting fanns att dölja så hade den naturliga och enkla vägen varit att undersöka röstningsmaskinerna foresiskt och ge experter tillgång till valsedlarna så att man kunnat avgöra om de var äkta valsedlar från tryckeri eller kopierade i kopieringsmaskin.

Det ska dessutom finnas fraktsedlar som visar att det har kommit lastpallar med valsedlar från Kina. Finns sådana valsedlar bland de räknade rösterna, så måste dessa röster tas bort. Även röster avlagda av avlidna, folk som inte uppnått rösträttsåldern och folk som röstat utan att finnas i röstlängderna måste tas bort. Det är många frivilliga som har gått igenom listorna, så det är inte heller något som tar särskilt mycket tid i anspråk.

En sådan process hade gått att få genomförd utan större bekymmer på någon vecka, och sedan hade saken varit utredd.

Eftersom detta på ett närmast ologiskt sätt motarbetats finns det goda skäl att misstänka att något avgörande döljs.

Kanske har den pusselbit som gör att hela beviskedjan kan läggas nu framkommit.

Det här involverar Obama, Obamavänliga italienska vänsterister, Dominion Röstsystem och satellitkommunikationsutrustning inom det italienska militärindustrikomplexet.

Maria Zack, Nations for action:

Följ den här länken om Youtube har censurerat klippet (kopiera länken och klistra in den i webbläsaren).
https://acwtsite.wpengine.com/maria-zack-acwt-interview-1-6-21/

https://youtu.be/QBGiHZfOheI

 

Americacanwetalk.org

Du kan också hitta den på Rumble

Lyssna även på redogörelse med Maria Zack, chairman of Nations In Action här.

Läs Peter Krabbes utmärkta skildring här.

Neo Report: Rom, Italien (5 januari 2021) – En anställd hos den åttonde största globala försvarsentreprenören, Leonardo SpA, har lämnat ett chockerande vittnesmål som beskriver hans roll i den mest detaljerade brottsliga handling som påverkat ett amerikanskt val.

Arturo D’elio bekräftar DNI Ratcliffs rapport om internationell valpåverkan och han har redogjort för en plan där de använt Leonardos datorsystem och militära satelliter i Pescara, Italien. Nya rapporter om ett hack på Leonardo verkar nu ha varit en orkestrerad täckmantel för att mildra återverkningar på företaget som delvis ägs av den italienska staten.

Patrick Byrne: Saken är den att jag önskar att de skulle sluta säga ”Trump-anhängare”. För mig är Trump inte huvudanledningen för mitt engagemang. Huvudanledningen är konstitutionen. Att inte se vårt land tas över i en kinesisk psyop.

USA:s valdata vidarebefordrades från Frankfurt, Tyskland till Rom, Italien där mannen som visas nedan misstänks ha samarbetat med medlemmar av MI6, CIA och den italienska försvarsentreprenören Leonardo som ledde operationen och byggde algoritmerna som användes för att manipulera USA:s valdata.

Detta enligt artiklar och videor som delas av teknikentreprenören Patrick Byrne som finansierat privata cybersäkerhetsteam för att övervaka valet 2020.

Rapporten hävdar att USA:s valdata ändrades och sedan skickades via en italiensk militärsatellit som drivs av företaget Leonardo.

Leonardo är ett italienskt multinationellt företag som specialiserat sig på flygfart, försvar, säkerhet och är den åttonde största försvarsentreprenören i världen med 13,8 miljarder euro i intäkter under 2019. Den italienska staten innehar 30,2% av företagets aktier och är dess största aktieägare.

Tidigare CIA Senior Operations Officer Brad Johnson och den nuvarande presidenten för American For Intelligence Reform diskuterar operationen bakom det amerikanska valhacket i den här videon som delas av Patrick Byrne.

https://youtu.be/YwtbK5XXAMk

Under valet inträffade något utan motstycke i historien om amerikanska val. Rösträkningen stoppades. Vid den tidpunkten kom Rom in på scenen genom att ta emot data från Frankfurt för att kalibrera om hackningsattacken för att leverera segern till Biden.

William J. Lynn III är VD för Leonardo DRS, ett amerikanskt dotterbolag till Leonardo med cirka 2 miljarder dollar i intäkter.

Han tjänstgjorde tidigare under Obama / Biden-administrationen som biträdande försvarsminister och ledde avdelningens insatser inom cybersäkerhet och rymdstrategi.

En artikel publicerad den 1 december 2020 i den italienska tidningen La Verita har rubriken ”Trumps advokater tvivlar inte: En italiensk hand fanns med i Pro-Biden-bedrägeriet”. I artikeln beskrivs operationen som utförts i Rom i samverkan med den italienska försvarsentreprenören Leonardo.

Det här är foton på Roms internationella flygplats av de två påstådda individerna som är inblandade i att bygga algoritmerna för datamanipulering av det amerikanska valet 2020.

De övervakades av medlemmar av den italienska underrättelsetjänsten efter att de kommit in i landet på ett sätt som gjorde att de fattade misstankar mot dem.

Stölden av valet ska ha orkestrerades av Stephan Serafini, en tjugoårig utrikestjänsteman. Stephan samarbetade med general Claudio Graziano, styrelseledamot hos Leonardo.

Italiensk underrättelse gav teamet dokument, samtal och foton av inblandade CIA-agenter.

Bilderna hamnade på internet och de involverade i Italien började få panik. De fick personen som gjorde uppladdningen arresterad för ”förvaring” och en annan blev satt i husarrest. De anklagas för hacking av andra skäl.

– På julafton träffade teamet president Trump på Mar-a-Lago och informerade honom och han fick de berörda personernas bekräftelser.

Den chockerande nyheten är finansieringen.

Barack Obama tog år 2017 400 miljoner dollar som var avsedda för Iran, 14 pallar med kontanter, och pengarna överfördes till olika konton.

– Vi har den exakta överföringarna för kontanterna. Det var planen, finansieringen, för att riva upp Trump-ordförandeskapet.

Lyssna på redogörelsen med Maria Zack, chairman of Nations In Action: http://www.vocaroo.com/1e976QE4oDoy

/ Kanekoa
@KanekoaTheGreat

Cesare Sacchetti: Enligt Johnson var Italien i princip direkt involverat i manipuleringen av rösterna i USA-valet.

Johnson hävdar att de hackade uppgifterna flyttades elektroniskt från Frankfurt till Rom, in i den amerikanska ambassaden som ligger på via Veneto. Huvudpersonen i attacken ska ha varit Rom.

Plötsligt stoppades omröstningen i nyckelstaterna samtidigt mitt på natten, när det redan var morgon i Italien. Hackoperationens förövare insåg att det var något fel.

”Trump tog ett rekordantal röster” säger Johnson, och bytet av röster från Trump till Biden i algoritmerna var inte tillräckligt för att definitivt leverera ”segern” till den demokratiska kandidaten.

Vid den tidpunkten gick Rom in på scenen genom att ta emot data från Frankfurt, och en ny utveckling av algoritmer var nödvändig för att ändra resultatet till förmån för Biden.

Därför skulle operationen för att kalibrera hackaattacken ha ägt rum på via Veneto, och om detta faktum skulle bekräftas skulle den amerikanska ambassaden i Rom vara direkt involverad i ett försök att störta sitt eget lands president.

En Volve – IT-expert och global försvarsentreprenör vittnar i italiensk domstol att han och andra riggade maskiner för att byta röster till Biden vid val i USA

ITN – Story Published In December In Italian Media Outlines Election Interference Originating In U.S. Embassy In Italy.

NEO Report – Global defense contractor IT expert testifies in Italian court he and others switched votes in the U.S. presidential race.

La cruna dell’ago – il blog di Cesare Sacchetti – Italygate: is the Italian government directly involved in the US election fraud against Trump?

Italien police arrest two

Italiensk intrig i stulna valet 2020

American For Intelligence Reform hittar du här:
intelreform.org

Patrick Byrne hittar du på Twitter: @PatrickByrne

Nation of action hittar du här.

Du hittar vittnesmålet här hämtat från Americacanwetalk. Bild nedan.

3 thoughts on “Nu kan man sluta fråga efter bevis. Mannen som utförde valfusket i USA har vittnat.

  1. Youtube har censurerat videoklippet!
    Lägg gärna in en titel vi kan söka på Rumble, NewTube och liknande censur fria plattformar!

    1. Hej! Tack för info. Jag la in länken direkt till Americacanwetalk där intervjun är nu. Länken verkar inte vara klickbar, så kopiera länken och lägg den i din webbläsare.

  2. Det er med den største glede, at jeg leser om tilståelsen og avsløringene,
    har bedt om rettferdighet mht. dette valget og for President Trump
    – som vil bety meget for hans familie også … !

Comments are closed.