Louise Erixon besöker Staffanstorp

Politik inrikes

Idag träffades kommunalråden för två av Sveriges absoluta föregångskommuner.

Louise Erixon, kommunstyrelsen ordförande i Sölvesborg och Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp har båda skrivit om händelsen på sina Facebooksidor. Deras vilja att ta hand om sin kommun och värna kommuninnevånarnas intressen är något för andra kommuner att inspireras av.

Christian Sonesson skriver: -Idag fick jag besök av Louise Erixon från Sölvesborgs kommun som ville ta del av hur vi i Staffanstorp arbetar med nyanlända.

Vår fina film om Staffanstorp har varit en het fråga i media. Inte minst har kultureliten gått i taket. Men att döma av reaktioner från vanligt folk så gillar en stor majoritet vår film. Den har i skrivande stund setts av över 200 000 människor.

Länk till Staffanstorps fina film om trygghet hittar du här.

På väg hem med sölvesborgsdelegationen efter ett mycket givande och trevligt besök i Christian Sonessons Staffanstorp där både tjänstemän och styrande politiker tog emot oss. Staffanstorp är en nytänkande framgångskommun som valt att prioritera långsiktighet och invånarnas vilja. Denna enkla men ack så sällsynta inställning skulle fler kommuner må bra av att inspireras av, skriver Louise Erixon.

1 thought on “Louise Erixon besöker Staffanstorp

Comments are closed.