Mons Krabbe (MED): Överallt samma sak! Ingenstans får de vita behålla självbestämmanderätten över sina länder. Överallt ska de påtvingas samma typ av mångkultur. Bara i deras länder. Inte för japaner, kineser, latinos, afrikaner, indier eller araber. Bara för de vita.

Politik inrikes Politik utrikes

Mons Krabbe skriver: SVT visade igår ett brittiskt program/dokumentär, där man frågar sig varför vita i USA är så arga och besvikna med utvecklingen. Och ”föll” för Trump! Är det verkligen så svårt att förstå?

Den ekonomiska utslagningen som sker, i rostbältet bland annat, är bara bensin på elden. Den egentliga källan till förbittring, är känslan av att man som vit amerikan håller på och förlorar sitt land. Så sent som på 80-talet, var den vita majoriteten kompakt. Nu är man bara 20 år från att bli en minoritet i det land man en gång grundade och byggde till världens mest framgångsrika.

Utan den demografiska förändringen så hade varken Bill Clinton eller Barack Obama blivit valda till presidenter. Känslan av att inte längre vara herrar i eget hus, måste vara påtaglig. Trump valdes eftersom hans kampanj var ett primalskrik, mot denna utveckling, där den vita medel/arbetarklassen inte bara blir allt mer fattig och ohälsosam utan även allt mer desillusionerad, för varje år som går, då det inte bara är ekonomiska svårigheter man plågas av, utan att man hela tiden får höra att man är problemet i samhället. Den grupp som har privilegier och som måste stå tillbaka. Vit amerikansk medelklass/arbetarklass i rostbältet kan verkligen inte sympatisera med det synsättet!

Det krävdes en riktig mobilisering av de vita för att ”Trump for president” skulle bli verklighet, och följaktligen ett riktigt genombrott när det gäller probleminsikten. Det är inget ”fel på USA”, som det frågas efter i programmets introduktion, annat än att de vita och de icke-vita har helt olika visioner för hur USA ska utvecklas i framtiden: Individualism vs stora staten, anglosaxiska politiska ideal vs mångkulturens nya impulser, yttrandefrihet vs kränkthetshets, osv osv.

Ska det verkligen behöva vara en överraskning för någon, att stora demografiska förändringar leder till konflikter? Så har det varit genom hela vår historia! Skillnaden nu, är att det sker på en global nivå. Vita i hela världen känner att deras värld håller på att tas ifrån dem. Från Australien, till Kanada och USA och vidare till Europa. Överallt samma sak! Ingenstans får de vita behålla självbestämmanderätten över sina länder. Överallt ska de påtvingas samma typ av mångkultur. Bara i deras länder. Inte för japaner, kineser, latinos, afrikaner, indier eller araber. Bara för de vita.

Klart som fasen att detta skapar förbittring!

Mons Krabbe är utrikespolitisk talesperson i Medborgerlig Samling.

Länk till Mons Krabbes blogg hittar du här.