Det här landet tillhör svenskarna och de som vill bli en del av Sverige. Ingen annan.

Politik inrikes Samhälle

Jonas WE Andersson: ”Det finns en klan som är starkare än någon annan klan i vårt land. Den slår ut islamisterna, den pulvriserar de kriminella gängen från Somalia, Eritrea, Albanien och Afghanistan (och resten av Mellanöstern som nu befinner sig i Sverige). Den sätter skräck i våldtäktmännen, rånarna, utpressarna och ligisterna. Och alla dem som pissar på våra barn.

Den klanen heter Sverige och det svenska folket. Och vid sin sida har den Norges och Danmarks folk.

Klanen behöver bara vakna upp. Och se verkligheten som den är.

Och få bort batiken från inflytande.

Då kan det inledas som är den enda vägen framåt.

Repatriering. Indragande av medborgarskap som tillkommit på felaktiga grunder (av batiken).

Återvandring. Med tvång.

Det här landet tillhör svenskarna och de som vill bli en del av Sverige. Ingen annan.

Ingen annan någonsin.

Jag såg om Jan Troells fantastiska filmatisering av Vilhelm Mobergs “Utvandrarna” och “Nybyggarna” i helgen.

Det finns så mycket att skriva – vilket jag hoppas att jag kan få återkomma till (jag har snuddat vid ämnet tidigare). Det ursvenska. Kärleken mellan man och kvinna (kärnfamiljen). Kärleken (och besvikelsen), gentemot fosterlandet. Tilliten och lojaliteten. Naiviteten. Den giftiga korruptionen när etablissemanget börjar förtrycka folket (sånt vi känner igen från idag).

Men också strävan, kraften och överlevnadsinstinkten.

Jag fastnade för två meningar när Karl-Oskar efter 11 år i sitt nya land känner att han måste ställa upp på den nordamerikanska sidan i inbördeskriget och försöker förklara för Kristina varför det är viktigt för honom. Han kan i detta läget knappt prata engelska (det fanns inte SFI-kurser på amerikanska i 1850-talets Minnesota).

Det säger så oerhört mycket om den svenskhet – och redighet – som så många nu förringar och föraktar i den giftiga svenska offentligheten.

Den svenskhet som de flesta svenskar känner i hjärtat. Den svenskhet som politiska bedragare (läs Reinfeldt och Löfven), på senare år har utnyttjat och korrumperat för sina egna syften. Den svenskhet som ledde till tjugohundratalets förfall för vårt land. Men som också kommer att leda till vårt uppvaknande och framöver återtagandet av Sverige.

Den som inte har sett dessa filmer – se dem snarast (finns på Netflix nu).

[Tillägg: Jag ska öppet erkänna att jag grät vid flera tillfällen, när jag idag vet att Duvemåla och resten av Sverige – Kristinas Sverige – på några decennier i början av 2000-talet gavs bort till folkgrupper från Mellanöstern och Afrika, utan att fråga svenskarna först.]”