Det är dags att få monstret att visa sig, i all sin nakna fascistiska fulhet, och att tvinga alla att välja sida. Det finns bara två sidor – fascism eller frihet.

Mänskliga rättigheter Samhälle

Den här delen av historien kommer inte att bli snygg. Kollapsen av fascistiska ideologiska rörelser och fanatiska dödskulter är aldrig det. ”Det nya normala” med World Economic Forum och Klaus Schwabs The Great reset har inte visat sig vara ett undantag.

Efter tre veckor av fredlig civil olydnad utanför det kanadensiska parlamentet i Ottawa av lastbilschaufförer och andra kanadensiska medborgare som kämpar för att upprätthålla sin rätt att inte utsättas för vaccinationspassets kontrollfunktion och andra restriktioner som strider mot de mänskliga rättigheterna, släppte Justin Trudeau tusentals militariserade kravallpoliser (och andra oidentifierade tungt beväpnade agenter) som formligen svärmade in i området, omringade demonstranterna, började bryta sig in i lastbilar, gripa människor och misshandla dem med batonger och gevärskolvar.

I ett särskilt fult avsnitt av händelseförloppet red kravallpoliserna sina hästar rakt in i en skara fredliga demonstranter och en häst trampade på en äldre dam med en rullator. Hon hade precis avslutat en mening där hon sa något till polisen i stil med ”du krossar mitt hjärta … det här handlar om fred, kärlek och lycka.” Sedan red kravallpolisen med sin häst över henne.

Hon har en hälsning på Twitter:

 

https://twitter.com/CandySero_/status/1496224488534462465?t=S0Gwij2OONlDh-mfbrZT1A&s=19

Trots ett överflöd av videobevis som tydligt skildrar exakt vad som hände, försökte Ottawa-polisen vrida på händelseförloppet och skrev att någon kastade en cykel på hästen. På filmerna och bilderna som demonstranter tog på platsen syns den äldre kvinnan liggande precis bakom hästen och hennes rullator ligger ihoptryckt bakom henne.

Det finns inte ett enda foto eller videobevis som visar någon cykel.

Det var inte allt, långt därifrån.

Detta var inte ett sådant demonstrationstillfälle som de som myndigheterna i väst urskuldrande kallar ”i det stora hela fredlig” som BLM brukat ägna sig åt med utbrott av upplopp, plundring och mordbrand. Om inte något annat får folk att inse vad vi ser så borde skillnaden i reaktioner och åtgärder från västvärldens regimer öppna ögonen på den som vill se vad vi har framför oss.

Detta var en fredlig demonstration av civil olydnad, med barns hoppborgar, provisoriska bastur, tutande, dans, illegal grillning och andra former av ”terroristisk” verksamhet, som måste krossas med järnhand.

På lördagen tog kravallpoliserna ut bedövningsgranater, pepparspray och ”de stora träpåkarna”. På söndagsmorgonen sköt de människor med ”icke-dödliga vapen” . Bärgningsbilsförare i skräckfilmsskidmasker togs in för att dra bort de stora lastbilarna.

Innan Trudeau släppte kravallpoliserna lösa på fredagen åberopade han Emergencies Act, det vill säga undantagstillstånd med nödlagar, som upphävde den kanadensiska konstitutionen.

Han hade redan utropat nödläge 2020 på grund av pandemin, vilket var anledningen till att demonstranterna över huvud taget protesterade.

Parlamentet skulle diskutera hans befogenhet att utlysa ännu ett ”nödläge”, men naturligtvis avbröts debatten plötsligt på grund av den massiva ”polisinsatsen” som hans åberopande av nödläget hade åstadkommit.

Det kanadensiska parlamentet godkände igår Emergancies Act.

Genom att agera enligt Emergencies Act upphävde han omedelbart mötesrätten, förbjöd protesterna och började hota med att döda människors hundar som de hade med sig till demonstrationen och föra bort demonstranternas barn om de blev gripna.

Sedan började han och hans fascistiska löjtnanter med hjälp av landets banker att frysa bankkontona för alla som ens var vagt kopplade till protesten.

Enligt en Bloomberg-rapport:

Nödlagarna kräver att praktiskt taget alla deltagare i det kanadensiska finansiella systemet – banker, värdepappersföretag, kreditföreningar, låneföretag, värdepappershandlare, insamlingsplattformar och betalnings- och clearingtjänster – avgör om de äger eller kontrollerar egendom som tillhör en person som deltar i en illegal protest eller tillhandahålla förnödenheter till demonstranter.

Och som om allt detta inte var tillräckligt fascistiskt, har Ottawas polischef gjort klart att när ”tillslaget” äntligen är över, kommer de att jaga alla inblandade i protesterna, gripa dem och åtala dem för ”brottsliga förseelser”, utsätta dem för ”ekonomiska sanktioner” och på andra sätt förstöra deras liv och familjer.

Tillslaget i Ottawa är knappast en engångsföreteelse i det som World Economic Forum kallar ”Det nya normala” .

I Tyskland förbjöds protester mot den nya officiella ideologin redan i september 2020, och den tyska polisen har varit absolut brutal. Alla som anses vara en ”Covid-förnekare” är föremål för övervakning av Tysklands underrättelsetjänster.

US Department of Homeland Security utser de som motsätter sig den av regimen påbjudna berättelsen till ”inhemska våldsbejakande extremister.” Samma historia ser vi i Australien, Frankrike, Belgien, Nederländerna och flera andra länder.

”Det nya normala” kan beskrivas som en ny form av totalitarism (eller fascism, om du föredrar det) under de senaste två åren.

Det som har hänt finns dokumenterat till exempel i twittertrådar från mars 2020 och april 2020, som OffGuardian-redaktörerna har bevarat för eftervärlden. Information har funnits där hela tiden fullt tillgänglig att se, men gjorts osynligt av den officiella Covid-berättelsen.

Den officiella berättelsen upplöses nu snabbt, vilket gör World Economic Forums Det Nya Normalas fascism synlig. Detta händer nu eftersom de av oss som har sett det från början – och har tagit avstånd ifrån det och inte medverkat och lydit påbuden – har hållit ut tillräckligt länge.

Globalisterna knutna till World Economic Forum kan inte hålla igång berättelsen, så allt de har kvar är brutal fascistisk kraft.

Vi måste rikta ett stort, starkt strålkastarljus på dem, som lastbilschaufförerna och demonstranterna i Ottawa just har gjort.

Om någon är förvirrad över taktiken, kallas den klassisk fredlig civil olydnad.

Med andra ord, vi måste få globalisterna (och dess undersåtar) att bli öppet totalitära, för det kan de inte vara om deras berättelse ska hålla ihop. Om de hade kunnat vara öppet totalitära, skulle de redan ha varit det för länge sedan.

Global kapitalism kan inte fungera på det sättet. Att bli öppet totalitär kommer att få den att implodera. Möjligen inte den globala kapitalismen i sig, men den totalitära versionen av den.

Faktum är att detta börjar hända redan nu. Deras berättelse behöver simulering av ’verklighet’, ’demokrati’ och ’normalitet’ för att hålla massorna fogliga.

Så vi måste attackera den simuleringen. Vi måste hamra på den tills den spricker och monstret som gömmer sig inuti dyker upp. Det är deras systems svaghet.

”Ny Normal” totalitarism i World Economic Forums plan kommer inte att fungera om massorna uppfattar det som totalitarism, som ett politiskt/ideologiskt program, snarare än som ett svar på en dödlig pandemi.

Den officiella berättelsen är döende. Covid-kulten håller på att gå sönder. Ingen utom de mest fanatiska tror att det finns någon verklig motivering för att införa obligatorisk vaccination, karantänläger, segregering av de ovaccinerade eller någon av de andra Covid-restriktionerna.

Viruset är inte längre en ursäkt för att tanklöst följa ologiska regler och förfölja de som vägrar.

Den apokalyptiska pandemiteatern är över. Det är en rent politisk kamp från och med nu.

Ottawa är inte slutet. Det är bara början. Protester och andra former av civil olydnad växer över hela världen, till och med i Tyskland och Sverige.

Det betyder inte att det är dags att koppla av. Tvärtom är det dags att öka trycket. Det är dags att få monstret att visa sig, i all sin nakna fascistiska fulhet, och att tvinga alla att välja sida.

Det finns bara två sidor – fascism eller frihet.