Upprop från Issa Issa till alla syrianer och assyrier att byta parti.

Politik inrikes

Kommunpolitikern Issa Issa sitter i kommunfullmäktige i Norrköpings kommun för SD och är gruppledare på Vård- och omsorgsnämnden Norrköping.

Han skriver ett upprop till sina landsmän på Facebook:

Hej Sverigevänner och mina bröder och systrar damer och herrar och alla läsare här på min sida! Syrianer och assyrier, snälla vakna och stå upp för Sverige nu!

De senaste åren har Sverige tagit emot tusentals syrianer, assyrier och andra kristna från bland annat Turkiet, Syrien, Libanon och Irak.

Vi har fått en fristad här i Sverige eftersom vi inte kunde leva fritt i våra hemländer på grund av olika etniska och religiösa skäl.

Vi har blivit väl mottagna med mycket kärlek, ömhet och tolerans.

Vi får absolut inte glömma denna humanitära handling från svenska staten och folket och det är vi tacksamma för hela livet.

Nu måste vi titta oss i backspegeln lite då och då. Här i Sverige har vi kunnat leva i frihet med alla demokratiska rättigheter som det svenska folket har, utan särbehandling.

Vi har fått möjlighet till arbete, kunnat bygga kyrkor, bli förmögna och starta egna företag. Många av våra ungdomar har fått höga akademiska utbildningar.

Men vi har inte lyckats politiskt då vi syrianer alltid har valt fel politisk parti. Vi har syrianer och assyrier som är riksdagsmän här i Sverige som glömt 1915 och glömt allt som hände oss i Turkiet samt mellanöstern i sin helhet.

Svenska folket har tagit emot oss med öppna armar och har gett oss möjligheter och en frihet som vi inte har kunnat drömma om i våra hemländer. Den svenska staten har som första land i världen erkänt folkmordet Seyfo på vårt folk i Turkiet. Men hämtat Seyfo 1915 till svenska folket och Sverige istället.

Min fråga till vårt folk, syrianer och assyrier, är varför inte rösta på ett parti som vet och kan vår historia.

Varför glömmer vi denna godhet, generositet och kärleken svenska folket gav oss för att vi vet vad det handlar om egentligen. Varför har vi helt och hållet vänt svenska folket ryggen och gått med i fel partier för att vi fick lite poster här och där? Ska vi glömma alla som fick bli martyrer för mig och dig i Turkiet? Ska vi nöja oss eller tystats med lite poster?

Det är dags att vi vaknar upp ur vår dvala och öppnar ögonen och slutar att bråka sinsemellan om vår namnkonflikt.

Detta bråk som har pågått i över 50 år, det leder ingenstans. Vi är samma folk suryoye oavsett om vi vill kalla oss syrianer, assyrier eller kaldéer.

Vi har förbrukat all vår energi och en massa resurser under alla dessa år helt meningslöst.

Denna konflikt leder ingenstans, tvärtom, den medför negativa konsekvenser för våra ungdomar, som blir allt mer förvirrade och identitetslösa. Varför springa ifrån verkligheten, varför inte gå hand i hand med svenska folket och rösta för Sveriges bästa och inte för våran eller någon annans bästa. Tänk om lite, se och hör vad det är som sker med Sverige nu för tiden. Varken du eller jag kan stoppa det sen!

Nu har vi kanske chansen att ändra och påverka genom att rösta på rätt parti? Det är hög tid att vi nu sluter oss samman och satsar våra gemensamma krafter och anstränger oss för Sveriges framtid och svenska folket i sin helhet.

Den senaste tiden har det bildats olika kriminella nätverk i hela Sverige som växer och begår allt grövre brott.
Dessa kriminella nätverk leds av vissa människor som utnyttjar vilseledda ungdomar till kriminella handlingar.

Majoriteten av dessa kriminella medlemmar har tyvärr invandrarursprung. Dessa brottslingar har gjort Vårt folk till en svart fläck i Sverige.

Vi måste resa oss som folk och ta avstånd från dessa människor som förstör våra ungdomar och drar dem ned i den kriminella vågen. Vi lever i ett modernt rättssamhälle, där vi inte får acceptera det.

Det vi upplever nu är också en sorts Seyfo. Dagligen förlorar vi våra ungdomar som hamnar i bland annat missbruk (narkotika- och spelmissbruk), de blir rånare och mördare. Är det vad vi vill vårt folk eller svenska folket?

Men i dag är vi inte hjälplösa. Vi har all möjlighet att agera eftersom vi har både staten och polisen med oss till samarbete och till vår hjälp inte minst ett bra parti som SD.

Tillsammans måste vi alla agera och tänka på vår framtid och fina Sverige. Vi Syrianer, assyrier, svenskar och andra invandrargrupper måste alla stå upp för Sverige i första hand tillsammans.

Vi måste kämpa för Sverige och börja hand i hand med svenska folket bygga upp städerna, kommunerna, varenda meter svensk mark och utveckla dem.

Vi måste känna stolthet som Norrköpingsbor och se till att folk flyttar till Norrköping och Sverige inte härifrån!

Mina systrar och bröder i Sveriges namn, glöm aldrig att vi en gång blev mottagna av de som är pensionärer, som var politiker och som hjälpt oss att få plats i svenska samhället. Ge tillbaka nu och hjälp de. Varje gång jag ser en svensk medborgare i ögonen så säger jag i mitt hjärta förlåt vi svek er!

Mvh Issa Issa.