Ska vi ge våra barn en framtid? År 2030 är deadline och vår motståndskraft avgör det.

Politik utrikes

 

I dagens läge är västvärlden styrd av finansmaffian i USA. Det som händer i USA är därför även avgörande för hur vår och våra barns framtid utvecklar sig, tills folket i övriga väst bestämmer oss för att våra länder ska styras på ett sätt som sätter folket i våra egna länders intressen före USAs intressen.

När folket i USA får nog och säger ifrån, och inte låter finansmaffian där styra, utan det amerikanska folkets intressen sätts i första rummet, kan vi göra gemensam sak med det amerikanska folket.

Vanligt folk vill varken kriga eller plåga andra människor. De vill leva sina liv, så mycket ifred som möjligt.

När jag skriver om USA här är jag därför hellre övertydlig med att det är finansmaffian/Deap state i USA som avses, även om detta kan tyckas upprepas i texten onödigt ofta.

°°°

Den amerikanska allmänheten har propaganderats mycket, men inte riktigt tillräckligt för ett fullskaligt krig ännu. Häpnadsväckande 83% av amerikanerna har nu en negativ eller ogynnsam syn på Kina.

Uppdelningen mellan vänster och höger ser ut såhär:

🔹27% av demokraterna ser Kina som en ”fiende”

🔹53% av republikanerna ser Kina som en ”fiende”. Det är alltså nästan dubbelt så troligt att republikaner hatar Kina som att demokrater gör det.

Finansmaffian/Deep State i USA har fem år på sig att pressa upp dessa siffror. När du väl når 75% kan krig genomföras ”demokratiskt”. Precis som de gjorde mot Ryssland — 90 % av amerikanerna hatar nu Ryssland.

USA behöver kriget i Taiwan och Kina kommer att försöka undvika det

Det enda landet som vill ha ett krig i Taiwan före 2030 är USA.

Tektoniska förändringar sker inom geopolitiken:

🔹dedollarisering,

🔹multipolär värld,

🔹skuldkris och politisk kris i USA, och

🔹Fortsatt ekonomisk tillväxt i Kina (4 gånger snabbare än USA).

I den här takten har USA inte mycket tid på sig och det amerikanska århundradet ser ut att snart komma att avslutas.

Kina kan lätt överträffa USA som världens största ekonomi (räknat i dollar) före 2030 – precis som Indien kommer att överträffa Tyskland och Japan.

När Kina väl blir den största ekonomin kommer de flesta länder snabbt och öppet att inta en neutral position eller till och med byta sida.

Politiker över hela världen drivs av bara en enda impuls: Självbevarelsedrift. De följer alltid vinnaren.

Kina är redan nummer ett i många kategorier.

När det gäller Taiwan har den kinesiska regeringen ingen brådska.

Oavsett om återföreningen sker om 5, 10, 15 eller 20 år… det är en mycket kort tidslinje under de över 2000 år av kinesiska dynastier.

Kina kan vänta.

Det amerikanska imperiet börjar avvecklas. Det händer redan.

Den amerikanska militären kommer att börja krympa märkbart till 2030 – vad gäller vapen och militärbaser. Redan nu har den amerikanska militären meddelat att över 600 stridsflygplan (F15-serien och F22) går i pension.

När dollarn börjar tappa sitt värde – på grund av dedollarisering utomlands och skuldkris på hemmaplan – kommer USA att tvingas minska imperiets fotavtryck i världen.

När paradigmskiftet i geopolitisk maktbalans är omisskännlig kommer taiwaneserna frivilligt att återförenas med fastlandet. Det finns många taiwanesiska ledare som är villiga att acceptera denna nya framtid.

Till exempel turnerade Taiwans före detta president Ma Ying-jeou runt i Kina under två veckor i mars i år. Detta var en historisk resa – första gången sedan landet splittrades 1949.

USAs finansmaffia/Deep State och tankesmedjor som CFR ser skriftet. Därav all deras desperation. Det är därför de talar om ett möjligt krig 2025 eller 2027. Den accelererade tidsramen är dock propaganda för att skapa en känsla av brådska för amerikanska vasaller som Japan, Sydkorea och Taiwan.

Kina vill ha fred; och USA vill ha krig

Kina vill ha fred och USA vill ha krig — detta är hur situationen ser ut nu på grund av de två ekonomiska systemens strukturella egenskaper.

Kina vill ha fred eftersom dess ekonomi är baserad på produktion, infrastruktur och handel. Fred innebär att kinesiska tåg och fartyg kan röra sig fritt och importera och exportera varor. Fred innebär att kinesiska ingenjörer kan bygga broar och dammar. Fred innebär att Alibaba kan få kunder i Syrien och Irak.

På den andra sidan körs den amerikanska motorn på att sälja vapensystem i dollar, som endast kan upprätthållas av ett förrädiskt system, som behöver ett kontinuerligt utbud av köpare.

Fredliga och välmående länder kommer inte att köpa amerikanska statsskuldsedlar. De kommer att handla i lokala valutor. De kommer att skapa handelsblock som BRICS.

Observera att vasallländer som Japan och Sydkorea inte är ”fredliga” eftersom de är ockuperade av en utländsk styrka.

Ett fredligt och välmående Mellanöstern kommer att börja sälja olja i Yuan. Saudier kommer att använda oljevinster för att bygga futuristiska städer snarare än att köpa amerikanska vapen.

Fredliga och välmående länder kommer att investera i högskolor, forskning och utveckling, tillverkning och teknik. De kommer att konkurrera med amerikanska företag. Det är bara att titta på Kina under de senaste 40 åren.

Tänk slutligen på att USA steg som en global makt bara på grund av första och andra världskriget. Och att vinna det kalla kriget gjorde USA till en hypermakt. Således är det amerikanska utrikespolitiska etablissemanget hårt knutet till krig som ett medel till ökad makt.

Om krig långt bort från USA kan förstöra Kina och Ryssland utan att USA attackeras då kommer ett fullständig amerikansk dominans av världen att bli verklighet.

Vad som händer härnäst i världen kommer att bero på människors intelligens. Tyvärr är det 100 gånger svårare att upprätthålla fred än att starta krig.

En tänkt tidslinjen mellan USA och Kina skulle kunna se ut såhär:

USAs finansmaffia/Deep State har hjärntvättat sitt samhälle i två halvor:

🔹Demokrater — vansinnigt anti-Ryssland

🔹Republikaner — vansinnigt anti-Kina

Så här kan planen se ut: Finansmaffian/Deep State installerar en demokrat – en senil Biden eller någon annan, det spelar ingen roll – från 2024 till 2028 för att fortsätta kriget i Ukraina.

Ta sedan in en republikan 2029 för att starta ett krig med Kina.

(De kan inte starta ett krig med Kina utan att avsluta kriget i Ukraina på ett eller annat sätt.) Finansmaffians idealiska resultat är ett regimskifte i Ryssland. Ett annat resultat som kan vara acceptabelt är ett allvarligt förlamat och försvagat Ryssland — i ekonomi och militär förmåga.

Ytterligheterna för möjliga händelseutvecklingar i detta nazistiska proxykrig är ganska extrema – från ett katastrofalt krig i Europa till slutet av den amerikanska hegemonin, och allt däremellan.

Men USA kommer att fortsätta att elda på detta krig även om alla dess planer hittills har misslyckats katastrofalt.

Så medan Ukrainakriget pågår kommer de kommande fem åren att innebära massiva förberedelser för Asienkriget. Såhär kan det se ut:

🔹Skapa en mur av missiler i den så kallade ”första kedjan av öar” som omger Kina – i Taiwan, Filippinerna och Okinawa

🔹Nya amerikanska militärbaser i Filippinerna riktade mot Taiwansundet.

🔹Befästa Australien med missiler, ubåtar och vad de nu kan komma på under AUKUS

🔹Upprustning av Japan och få in Japan i Nato

🔹Stärka amerikanska militärbaser i Sydkorea och Guam. Kanske lägga till nya missilförsvarssystem och smyga in lite kärnvapen.

🔹Slutföra stölden av Taiwans halvledarteknik

🔹Stärka leveranskedjorna så att USA/EU kan överleva utan kinesiska varor medan kriget pågår.

🔹Indien går inte formellt med i militär allians med USA för att motverka Kina men kan hjälpa indirekt under QUAD-alliansen

Så hur ska vi se på den möjliga händelseutvecklingen?

Det amerikanska imperiet har tagit på sig mer än de kan hantera och är ohållbart med 800 militärbaser i 140 länder, men är fortfarande farligt.

Kommandot i Indo-Stillahavsområdet – riktat mot Kina – har mer än 200 militärbaser, hundratals fartyg, ca 2000 flygplan och mer än 300 000 militär personal.

Tack vare att finansmaffian har tagit kontroll över eliter i vasallstaterna i Europa och Japan kan USA fortfarande starta illegala krig, begå terrorism (som att spränga Nordstream), beväpna och finansiera nazister och al-Qaida, destabilisera den globala ekonomin och samtidigt tala om ”internationell regelbaserad ordning”.

De amerikanska reglerna är fulla av hyckleri och dubbelmoral.

Till exempel, medan USA glorifierar suveräniteten i Ukraina, finns det ingen suveränitet för Tyskland att köpa naturgas från Ryssland, för Nederländerna (ASML) att sälja halvledarmaskiner till Kina, för Storbritannien att använda Huaweis 5G, för Italien att ansluta sig till Belt and Road Initiative, eller för Salomonöarna att tillåta en kinesisk flotthamn.

Varje land måste offra sina intressen och begå ekonomiskt självmord för att förlänga det amerikanska imperiets liv.

USA demoniserar ständigt länder som inte böjer sig för det amerikanska imperiet.

De enda två länderna som kan stoppa det amerikanska tyranniets galenskap är naturligtvis Ryssland och Kina. Putin och Xi Jinping är strategiska tänkare med mycket tålamod.

Putin tvingades invadera Ukraina eftersom nazisterna var redo att inleda en massiv attack mot Krim och Donbass. Medan Ryssland hade litet inflytande över Ukraina, är situationen lite annorlunda i Taiwan, där 95 % av befolkningen är Han-kineser. Dessutom arbetar en av fem högskoleutbildade taiwaneser på det kinesiska fastlandet.

Slutligen är Kina den största handelspartnern för alla amerikanska vasaller i Öst/Sydostasien.

Därför kan Kina kanske förhindra det katastrofala asiatiska krig som USA försöker manifestera.

Som Sun Tzu sa: ”Krigets högsta konst är att underkuva fienden utan att slåss.”