Det allra sämsta och värsta från högern och vänstern i en giftig Sverigefientlig cocktail.

Politik inrikes Samhälle

Vi är nog många som för 15–20 år sedan inte såg detta komma, skriver Jonas WE Andersson.

Att vi snart skulle komma att styras av det allra sämsta och värsta från högern – och det allra sämsta och värsta från vänstern. I en toxisk, destruktiv och sverigefientlig – och på senare år allt mer dödlig – cocktail.

Vårdslösa och samhällsförstörande avregleringar och privatiseringar, kommunaliseringar, varvat med nedlagt försvar, okontrollerad massmigration, öppna gränser, utbyggda och stegrande bidragssystem och nedmontering av kunskapsskolan, allt fler myndigheter, ett djupt politiserat universitetsväsende, en genuscertifierad – och centraliserad – (och allt mer osynlig) polis, ett ängsligt och värdegrundsförgiftat rättsväsende, flest fattigpensionärer (och allt fler på gatan), i Europa, chockhöjda avgifter och skatt på allt från el, bränsle, kollektivtrafik, EU, mat, boende, tåg, flygtrafik och parkering. Fler förbud och individuella begränsningar, varvat med fler privatiseringar, mindre översyn och mindre kontroll. Inga begränsningar för arbetskraftsinvandring när det gäller lön, försörjning eller antal anhöriga – varvat med ett högt fackligt tonläge om “den svenska modellen” och påhopp på enskilda småföretagare.

Och över alltihop, från vänster till höger, ligger fortsatt den massiva migrationen av mestadels män från världens mest dysfunktionella och islamistiska områden. En miljon per decennium. Och det fortsätter. Över 100.000 om året. Det Sverige som fanns för 20 år sedan ska helt enkelt avvecklas. Det ska bort. Till vilket pris som helst.

Den grupp av politiker och journalister – från vänster till höger – som har gjort detta möjligt (att förstöra Sverige på detta sättet), måste en dag ställas till svars. Det har jag skrivit förut. Det handlar om några hundra personer. Som sabbade ett helt land, på rekordtid.

Jag brukar ibland tänka på gamla vänner och bekanta från vänstersidan. En del uttalade kommunister. Idag inte sällan välbärgade med dyra bostadsrätter, Chanel-väskor och kanske en Porsche i garaget (de är ju så praktiska och pålitliga). Hur det känns att regera tillsammans med ultraliberalerna från Stureplanshögern?

Förmodligen ingenting, eftersom champagnen är lika smakfull på Södermalm som den är på Riche. Det är lönsamt att sälja ut ett helt land – bakom ryggen på folket.

Konsekvenserna av den dödliga cocktailen av vanstyre och vårdslöshet visar sig varje dag i vårt land idag. Och det kommer att bli värre. Mycket värre. När Jonas Sjöstedt och Annie Lööf styr denna odugliga regering från ytterflankerna och växelvis håller i taktpinnen rör sig landet fortfarande i snabb takt mot avgrunden.Det är hög tid att vi sätter stopp för detta. Få bort Stefan Löfven och denna katastrofala regering 2020.