Om folk får behålla sina partier och det skådespel som partipolitiken är idag, så tror de sig vara fria. Samtidigt som antidemikraterna försvagar oss genom att kapa våra band med historien.

Demokrati Politik inrikes Samhälle

Mons Krabbe: Ni som blev förvånade över att Skogkär och Bard fick foten, har tydligen inte förstått att detta är vänsterns värld. Samhället är format efter deras mall och de som inte följer reglerna straffas stenhårt.

Det har ingen betydelse vilket parti som vinner valen, när samhällseliten är deras!

I en en-parti-stat är partiet bara ett av redskapen för viljan hos en monolitisk samhällselit. Andra redskap är kontrollen över medierna, skolorna, universiteten och rättsväsendet.

Vårt läge skiljer sig inte markant från detta tillstånd. Här är partipolitiken fri, men vilken betydelse har det när den riktiga makten vilar i den vänsterformade samhällselitens andra redskap?

Vi lever redan i ett auktoritärt samhälle, även om flertalet av oss inte förstår det. Segern är deras. Endast en total samhällsomstörtning skulle kunna vända på detta faktum, men det kommer aldrig ske så länge folk inte förstår sitt läge.

Tidigare auktoritära system har fallit eftersom en-parti-staten har varit för uppenbart förtryckande. Den här modellen är smartare.

Om folk får behålla sina partier och det skådespel som partipolitiken är idag, så tror de sig vara fria.

Antidemokrater kapar våra band med historien

I London river nu stadens muslimska borgmästare ner statyer av vita män, alltid vita män, som anses har gjort fel och i efterhand har hamnat på ”fel sida av historien”.

Var det någon som verkligen trodde att det skulle sluta vid Sydstatsgeneraler?

Vad är nästa steg? Vilka kommer kriterierna vara för att ha tänkt eller gjort fel i historien? Något säger mig att ribban bara kommer sänkas och sänkas.

Varit okänslig mot kvinnor på 1800-talet? Bort!

Sagt något om homosexualitet på 1600-talet? Bort!

Velat försvara Väst mot islam? Bort! Rickard Lejonhjärta? Bort!

Jag är rätt säker på att syftet inte är att få bort ”rasister” eller ”homofober”, utan att kapa våra band med historien.

Att få bort vita män och vad de gjort, på gott och ont, från våra minnen. Att kapa våra band till en annan tid. En tid då Väst var storartat och inte befolkat av en sorglig knäböjande ryggradslös samling amöbor.

Och när detta är genomfört, göra plats för mångkulturens symboler!

Mons Krabbe är utrikespolitisk talesperson för Medborgerlig Samling. Du hittar hans Facebookprofil här.