Louise Erixon och Samstyret har säkrat dagligvaruleverenser till de äldre. – Kan vi rädda bara ett liv genom denna tjänst är det värt varenda krona.

Politik inrikes Samhälle

Louise Erixon: Idag har jag och Paul J G Andersson praoat på Extra i Mjällby som är en av de fyra livsmedelsbutikerna som samarbetar med kommunen för att säkra dagligvaruförsörjningen till äldre så att dessa ska slippa handla i butik och genom detta utsätta sig för onödig smittorisk.

Vi har under förmiddagen gått igenom beställningslistor, hämtat varorna i butik samt packat dessa. Extra har tidigt byggt upp en fantastisk organisation för att hantera tjänsten så effektivt som möjligt.

Kommunstyrelssens ordförande Louise Erixon (SD) och Paul J G Andersson (M).

Jag är sjukt stolt över att Sölvesborgs kommun, Extra i Mjällby, Matöppet i Hällevik, Ica och Coop samt Svenska kyrkan har fått till ett sådant unikt samarbete som faktiskt fungerar.

I eftermiddag har vi sammanträde med Krisledningsnämnden och där är Samstyrets förslag att livsmedelsleveranserna ska fortlöpa året ut. Kan vi rädda bara ett liv genom denna tjänst är det värt varenda krona.

1 thought on “Louise Erixon och Samstyret har säkrat dagligvaruleverenser till de äldre. – Kan vi rädda bara ett liv genom denna tjänst är det värt varenda krona.

  1. Grattis till fint Lagarbete SD & M! Det bådar gott inför Valet 9 september 2022!

Comments are closed.