Om vi förlorar USA är även Europa och det vi kallar västvärlden förlorat. Jag håller på Trump, så att mina knogar vitnar.

Politik utrikes

Jonas WE Andersson:

I natt smäller det. Debatt mellan Trump och Biden igen. Jag hoppas innerligt att Trump gör bättre ifrån sig än sist (och tar det lite, lite lugnare). Biden är en katastrof och även om moderatorn givetvis står på Bidens sida (precis som SVT här hemma tydligt står på vänsterns sida i varje debatt), så kan Trump låta Biden falla på eget grepp. Mannen vet knappt vad han pratar om.

Nu är dessutom den största politiska skandal i USA sedan Watergate på väg att rullas upp, där Joe Biden är en av huvudpersonerna (vilket amerikanska msm helt enkelt inte längre kan blunda för, hur mycket de än har försökt).

Jag har lyssnat igenom de flesta av de framföranden Donald Trump har gjort sedan han tillfrisknade från Kinaviruset. Jag gillar honom allt mer. Jag önskade att vi hade en svensk politisk ledare som hade en tiondel av den integritet och det mod som Trump har.

Ja, detta är ett ödesval. Förlorar Trump vinner den extrema vänstern över USA och västvärlden kan hälsa hem. Ja, ungefär så.

Kampen står mellan förnuftet, upplysningen, demokratin, friheten och yttrandefriheten – och socialismen, rasismen, globalismen, islamismen, anarkin och totalitarismen.

Mellan Donald Trump och vänsterextremisten Kamala Harris (Biden kommer att avgå inom något år av hälsoskäl).

Om vi förlorar USA är även Europa och det vi kallar västvärlden förlorat.

Så nattens debatt är viktig, minst sagt.

Jag håller på Trump, så att mina knogar vitnar.

Jonas WE Andersson driver tillsammans med kollegan Magnus Fermin den enda design- och kommunikationsbyrå helt befriad från vänsteretablissemangets värdegrund, Etablissemanget.

Du hittar hans Facebookprofil här.