Protestaktion i Aalborg: Stoppa det stora befolkningsutbytet

Migration Politik utrikes

Demonstranter startade nu på lördag morgon Generation Identitær Nordjylland med en kampanj mot befolkningsförändringen mitt på det berömda landmärket Limfjordsbron.

Europa är vårt

”Stoppa det stora befolkningsutbytet” står det på den 40 meter långa banderollen som de idag har hängde upp på Limfjordbron mitt i Ålborg. De skanderade ”Europa är vårt!” Bakom skådespelet på bron finns djup allvar. Massinvandring har förändrat demografin i hela Danmark från Gedser till Skagen och utvecklingen fortsätter.

De försöker sälja på oss en lögn om mångfald men allt vi får är en kebabkiosk i varje gathörn och ökad otrygghet medan vår egen kultur undertrycks av ökande krav för nykomlingar och deras efterkommande.

Trots många försök att bagatellisera problemet kan ingen förneka de enorma förändringar som människorna i vårt land fått uppleva. Det kommer människor som inte delar vår historia och kultur. Människor som naturligtvis har sina intressen någon annanstans utgör en växande andel av befolkningen i Danmark.

Vänd trenden

De kräver att utvecklingen måste vändas. För första gången sedan massinvandringens början måste andelen icke-västliga migranter och ättlingar minska i stället för att hela tiden öka. Det är vårt land, vårt Europa, vår framtid, säger de.

De så kallat goda politikerna och och invånare har alltför länge lagt sitt engagemang på invandrarnas barns framtid och välbefinnande. Den blinda tron på lögnen om integration och att det var rätt att naivt öppna dörrarna och acceptera andras krav snarare än att insistera på vår egen rätt till kultur och historia har dragit oss in i ett drömliknande tillstånd medan andra har tog över vårt land.

Vi sover inte längre. Nu kräver vi det som vi med rätta ska ha tillbaka. Befolkningsförändringen måste stoppas – för vi vill att det ska finnas ett Danmark och ett Europa även om 100 år, säger de.