Nu har Turkiet gått för långt! Bojkotta Turkiet.

Migration Politik utrikes

Turkiet attackerar ett EU-land med migranter som vapen. Det går inte att komma ifrån att det är det som händer.

Nu är det tid att bojkotta turkiska varor, inte turista i Turkiet, opinionsbilda järnet för att EU ska säga upp Turkiet som kandidatland och införa handelsblockader.

Turkiet attackerar ett EU-land med migranter som vapen. Detta kan inte få gå obemärkt förbi.EU ska ha en vaktad kompakt yttre gräns och migranter ska resolut avvisas.

Turkiet ska tas bort som kandidatland till EU och EU ska införa handelsblockad mot Turkiet. De har attackerat ett EU-land och kan inte med den aggression de visat behandlas på annat sätt.

Hanteringen av asylsökande fungerar inte med nuvarande uppenbara manipulering av flyktingkonventionen.

De ska fortsättningsvis söka asyl i UNHCR:s läger, och EU ska ha egen personal som prövar asylansökningarna. Personalen ska kollas noga och inte få ha kopplingar till islamism. Kristna, flickor och kvinnor ska ha förtur. De klarar flyktingläger sämst.

Erdogans mannar beter sig som en krigande militär mot Greklands gränspolis.

Erdogans mannar kastar tårgasbomber mot Grekiska gränsen.

Det skjuts mot Grekiska gränspolisen. Om det är turkiska militärer utklädda till migranter eller migranter som utrustats med vapen av Turkiet är oklart.

Erdogan har sänt 1000 militärer till den Grekiska gränsen för att stoppa migranter som backar och vill återvända till Turkiet eller blir överkörda av Grekisk gränspolis

Propagandan är massiv och används samvetslöst för att Turkiet ska få sin vilja igenom.

Turkiet kör nu ut propaganda i stora format. Det cirkulerar en film där det är troligt att migranter fås att ta av sig kläderna och vada i vatten för att få bra film och bra bilder för att få västlänningar att vilja ta emot migranterna.

Det finns bilder på migranterna ståendes tillsammans med kameramän med kläder på, och sedan filmade med bara byxor eller kalsonger på sig.

Bilden här visar till höger en person som står till midjan i vattnet men i mitten av bilden ser det ut som om männen håller på att drunkna.