Dr Whistleblower Jon Tallinger skriver öppet brev till Stefan Löfven. Låt oss nu få rädda liv.

Samhälle

#SyrgasÅtAlla

Öppet brev till Stefan Lövfen;

Jag och min kompanjon har nu arbetat dygnet runt i 3 veckor med att lösa syrgasproblemet. När jag pratade med Europachefen försäljning på Linde som levererar gas till Landstinget hade de ingen lösning.

Vi har därför plockat fram en billig, kostnadseffektiv lösning för att alla ska få syrgas i Sverige.

Vi står redo men behöver finansiering från staten att börja leverera.

Låt nu oss få rädda liv.

MVH
Jon Tallinger
Björn Frännhagen

Tidigare artiklar i ämnet:

Doktor Whistleblower: Alla har rätt till syrgas vid covid-19! Jag tänker inte ”vårdplanera” en enda patient på det sättet.

Dr Whistleblower i DGS-Tv. Om man har en helt okänd virussjukdom som drabbar lungorna som gör att man kvävs till döds så borde ju syrgas vara absolut nummer ett, två och tre, skulle jag vilja påstå, säger Dr. Jon Tallinger.