Illa att media hänger på vänsterliberalerna. Trump har inte uppmanat medborgarna att injicera rengöringsmedel.

Politik utrikes
Just nu sprids lögnen (från bland annat CNN och BBC och regimtrogen media i Sverige) att Trump vill att medborgarna ska injicera sig själva med dödligt blekmedel/rengöringsmedel.
Det finns verkligen ingen gräns för hur långt vänsterliberaler är beredda att gå för att smutskasta Trump.

Svensk regimvänlig media hänger på – och Public service gör det också som dessutom tvångsfinansieras med över 8 miljarder av våra skattepengar varje år.

Trots denna enorma summa kan de inte sätta sig ner och lyssna igenom en pressträff själva och självständigt rapportera vad som sagts. Istället kopierar de bara rakt av vad CNN och liknande propagandakanaler för Demokraterna skriver.

Så vad sa egentligen Trump?

Den som fortfarande tror att Trump vill att medborgarna injekterar dödligt blekmedel/rengöringsmedel kan läsa Daily wire och Breitbart.

Du kan också titta på videon i sin helhet och lyssna på exakt vad som sades.

Du hittar videon här:

https://youtu.be/b16H9Srwdew


Jag hänvisar till originalinspelningen ovan för exakt ordalydelse. Nedan följer en fri översättning:

Dr. Bryan, undersekreterare för vetenskap och teknologi vid DHS, sade vid pressträffen: Vår hittills mest slående observation är den kraftfulla effekten som solsken ser ut att ha på att döda viruset, både på ytor och i luften.

Vi har sett en liknande effekt både med temperatur och luftfuktighet, där ökningen av temperaturen och fuktigheten eller båda i kombination är mindre gynnsam för viruset.

Dr. Bryan talade om halveringstiden för coronaviruset på ytor som dörrhandtag och ytor av rostfritt stål och sa att när de ”injicerar” UV-strålar i blandningen tillsammans med höga temperaturer och ökad luftfuktighet så skadar det viruset snabbt.

Dr. Bryan fortsatte med att notera att DHS också testade om vissa typer av desinfektionsmedel kunde döda coronaviruset. ”Vi har testat blekmedel, vi har testat isopropylalkohol på viruset, specifikt i saliv eller i vätskan från utandningsluften, och jag kan säga att blekmedel dödar viruset på fem minuter, sa Dr. Bryan.

Isopropylalkohol dödar viruset på 30 sekunder, och det utan manipulation, utan att man gnider. … Gnider du på det försvinner det ännu snabbare. Dr. Bryan tillade, Vi tittar också på andra desinfektionsmedel, specifikt tittar vi på covid-19-viruset i saliv.

Omedelbart efter dessa anmärkningar sa Trump:

Så jag kommer att ställa Bill en fråga som förmodligen några av er tänker på. [] Så jag antar att när vi träffar kroppen med ett starkt ultraviolett eller vanligt mycket kraftfullt ljus, och jag tror att du sa att det inte har kontrollerats, men du kommer att testa det.

Och sedan sa jag att jag antog att du förde ljuset in i kroppen, vilket du kan göra antingen genom huden eller på något annat sätt. Och jag tror att du sa att du kommer att testa det också. Låter intressant.

Och sedan ser jag desinfektionsmedlet, där det slår ut det på en minut, en minut. Och finns det ett sätt vi kan göra något sådant genom injektion inuti eller nästan en rengöring? Eftersom du ser att det kommer in i lungorna och det delar sig i enormt antal i lungorna, så skulle det vara intressant att kontrollera det. För det skulle man behöva använda läkare också, men det låter intressant för mig. Så vi får se, men hela det här med ljuset, hur det dödar det på en minut. Det är ganska kraftfullt.


Kort därefter frågade ABC News-reportern Jon Karl Bryan, ”Presidenten nämnde idén om en renare, blekmedel och isopropylalkohol som växer fram. Det finns inget scenario där det kan injiceras i en människa, stämmer det?

”Nej, jag är här för att prata om de fynd som vi hade i studien,” svarade Bryan. ”Det gör vi inte inom det labbet på våra labb.”

Vad Trump troligen hänvisade till för studier förutom det Dr. Bryan sa på pressträffen:

Ultraviolet blood irradiation: Is it time to remember “the cure that time forgot”?


En kontrollerad klinisk prövning av ultraviolett blodbestrålning (UVBI) för hepatit C-infektion

Hypochlorous acid: harnessing nature’s germ killer

Effekten av en låg koncentration av hypoklorsyra på rhinovirusinfektion i näsepitelceller