Mons Krabbe: Där fick PK-blaskan Sydsvenskan sin efterlängtade anledning att kicka (omplacera) den orädda ledarskribenten Mats Skogskär

Demokrati Yttrandefrihet

Mons Krabbe: Jag har länge undrat när det skulle ske. Hur länge skulle han kunna vara kvar där? Nu står man utan säkerhetsventil och kommer således bara fortsätta sjunka ner i det pk-apologetiska träsket.

Mats Skogkär skrev följande:

”När man ser vänsterns närmast sexuella upphetsning över upploppen i USA, över plundringarna, bränderna och våldet, blir det också lättare att förstå dess strävan att genom invandring skapa liknande förhållanden här med en stor, invandrad, etnifierad och segregerad underklass.”

Har han rätt? Vad han är inne på här är perspektivet att vänstern ser fram emot att kunna använda sådana här lätt-agiterade, frustrerade och aggressiva pöbelhopar till att pressa fram underkastelse från vanliga medelklass-svenssons i syfte att kunna genomdriva det nya önskade multikulturella samhället.

Utan dessa aggressioner kan de inte uppnå någonting. Utan dessa aggressioner kan inte vänsteretablissemanget behålla den politiska makt som de klamrar sig fast vid till varje pris. Utan dessa aggressioner kan inte extremvänstern underminera det borgerliga samhällets normer och värderingar och på så sätt rasera fundamentet för detta samhälle.

Så djupt har sällan en ledarskribent på en etablissemangstidning skådat…….och därför får han också kicken!

Mons Krabbe är utrikespolitisk talesperson för Medborgerlig Samling. Du hittar hans Facebookprofil här.

DN:s ledarskribent Isobel Hadley-Kamptz kritiserade Mats Skogskär igår.

Mats Skogskär tweet i onsdags om våldsvänstern kostade honom rätten att skriva.

”Igår fick jag veta att jag har skrivit min sista ledare för HD/Sydsvenskan och att jag kommer att omplaceras till en icke-skrivande tjänst”, skriver Mats Skogkär i ett mejlsvar till tidningen Journalisten.

Han uppger att han kommer att vägra omplacering, med hänvisning till yttrandefriheten.