Migranter börjar åter komma till Europa. Det betyder klirr i kassan för kriminella flyktingsmugglare

Politik utrikes

Anna: Flyktingarna börjar åter komma till Europa. Jag vill varna för att det betyder klirr i kassan för de grovt kriminella människosmugglarna.

Dessa, tillsammans med bankerna är de som vinner på flyktingarna. 90 procent av alla som flyr har betalat djupt kriminella smugglare. Dessa tjänar miljarder kronor.

Hur flyktingarna fått ihop pengarna är oklart. Men om de inte har pengar lovar männen (flyktingarna) de kriminella smugglarna att avbetala flyktpengarna genom kriminell verksamhet i mottagarlandet. Att det är så framgår av en rapport från EUROPOL och INTERPOL 2016.

Smugglarna tvättar pengarna på bankerna som inte alltid är så noga med vart pengarna kommer från och om de är det är inte de kontrollerande myndigheterna så noga.

Sedan omvandlar de pengarna i legal verksamhet genom att köpa restauranger, hyreshus, transportföretag med mera. En del fortsätter med knark- eller vapenaffärer.

Det finns bara två vinnare på denna flyktingpolitik: djupt kriminella människosmugglare och kapitalägare.

De svenska politikerna håller tyst om detta. Nyliberalisterna bryr sig inte om var pengarna kommer från. Och inte nog med det: de kallar detta vidriga system för ”humanitet” och ”mänsklig rättighet”. Sanningen är att de som verkligen behöver fly inte kan fly, för de har inga pengar. Detta är framför allt kvinnor och barn.

Och de som hänvisar till detta avskyvärda system kallas för ”rasister” eller ”islamofober” eller andra skymford.

Inte en enda båtmigrant till Europa

Täta gränserna och skicka omedelbart tillbaka de som lyckats ta sig fram. Upprätta hotspots utanför Europa. Bara de som kontrollerats utanför Europa ska ha rätt att komma till vår kontinent. Det är framför allt ensamma kvinnor och barn för de har inga pengar att betala kriminella avskyvärda människosmugglare.

Vi måste ta verktygen från de djupt kriminella smugglarna

Det vill inte den svenska regeringen och det är därför vi har den kriminalitet vi har. Det har nämligen ingenting med socioekonomiska förhållanden att göra. Det vet de men de vill medvetet vilseleda befolkningen. Den hemliga parollen: Ta pengarna från folket, så att socialstaten avskaffas och allt privatiseras och ge till kriminella smugglare och kriminella kapitalägare.

Vad säger rapporten?

90 procent av flyktingarna som kommer till Europa har betalad grovt kriminella organiserade människosmugglare mellan 10.000 – 100.000 kronor för sin flykt. Under åren 2015 – 2016 var denna handel mer lönsam än till och med narkotika- och vapensmuggling.

Kommande generationer betalar

Denna smuggling höjer våra priser på hyror och fördyrar köp av hus så att kommande generationerna inte längre kommer att ha råd att överhuvudtaget kunna köpa sig en bostad.

Anna förklarar: Igår såg ett program på österrikisk TV, ORF, som heter ”Weltjournal”. ORF är som SVT i Sverige. En bit in i programmet, 26 minuter in ungefär, förklarar en italiensk journalist som specialiserad sig på ekonomisk brottslighet hur allt hänger samman. Journalisten har numera tre livvakter och åker enbart i bil med skottsäker glas.

Jag har grovöversatt det han säger från tyska till svenska och bifogar även länk till ”Weltjournal”. Så här förklarar journalisten sammanhanget:

”Hur fungerar ekonomiskt brott?

Föreställ dig att du tjänar hundratals miljoner euro genom narkotikasmuggling eller människohandel. Hur gör du? Du köper restauranger, hotell och hus. Hur förklarar du att har så mycket pengar? Du öppnar ett företag i ett skatteparadis. Sedan, med juridiska pengar, köper du till exempel en restaurang i Rom, ett hotell i London, ett hyreshus i Frankfurt, inget misstänkt.

Brottslingarna säljer sedan allt de köpt tillbaka till sitt företag i skatteparadiset. Offshore-företag tar tillbaka pengarna från Italien, England eller Tyskland lagligt.

Så tvättar de pengarna och distribuerar dem över hela världen. Ingen kan hindra dem från att sälja sina restauranger, hotell eller fastigheter till ett högre pris än till det de ursprungligen köpte det för. De är inte intresserade av att köpa billigt. De vill köpa så dyrt som möjligt för att dölja de svarta pengarna. Så driver de upp priserna.

Vad har drottning Elisabeth, mexikanska drogherrar och Apple gemensamt?

Alla har de placerat en del av sin förmögenhet i skatteparadis. Banker arbetar med kriminella gäng likaväl som med människor som tjänar sina pengar på ett ärligt sätt.

Vad händer med pengarna som kommer från skatteparadis? Som nämnts köper de hotell, fastigheter, butiker, stormarknader, fotbollslag, konst, museer, politik. Pengarna kan inte spåras tillbaka.

Vad företagare som Facebook, Amazon, Netflix och andra gör är att de letar efter sätt att betala så lite skatt som möjligt. Hur är det möjligt att en ärligt arbetande person i Italien betalar upp till 60 procent skatt och ett miljardföretag betalar 4 procent eller 5 procent skatt? Stora företag inte intresserade av billiga fastigheter eller annat som är billig. De vill betala så mycket som möjligt för att dölja så mycket svarta pengar som möjligt och därmed blir allt fördyrat.

För framtida generationer innebär detta att de inte längre kommer att kunna köpa en lägenhet eller hus utan att ha ärvt det. Systemet är helt stört.”

WeltJournal ORF TV – Dyra bostäder – spekulation på hyresgästernas bekostnad

EUROPOL-INTERPOL- rapport om migrationssmugglingsnätverk