Sannolikt händelseförlopp i USA idag

Politik utrikes

Sidney Powell ber högsta domstolen att ingripa och decertifiera staternas resultat i Michigan, Arizona, Georgia och Wisconsin.

I ett tillkännagivande på fredagen sa Powell att hon hade lämnat in nödförfrågningar till landets högsta domstol och bad domarna att beordra tjänstemän i Georgia, Michigan och Arizona att omedelbart decertifiera sina valresultat för 2020 och förhindra staternas presidentval från röster i valkollegiet.

En akutansökan förväntas också för hennes Wisconsinärende. Ansökningarna syftar till att upprätthålla status quo i staterna för att ge högsta domstolen tid att överväga de anklagelser som presenteras i hennes stämningar.

”Dessa fall ger upphov till konstitutionella frågor och bevisar massiva bedrägerier. Våra klagande har standing. ”WeThePeople” tillåter inte riggade val,” sade hon i ett Twitteruttalande på fredagen.

Om Högsta domstolen inte beslutar enligt Sidney Powells begäran är det sannolika att följande händer:

Dannielle: Låt oss titta på vad som sannolikt kommer att hända de närmaste 24 timmarna.

Måndagen den 14 december. Vanliga medier berättar för dig (mer eller mindre) att elektorerna kommer att träffas och officiellt rösta in Biden.

Politifact:

”Varje stat har nu bekräftat sin omröstning, inklusive de stater där juridiska utmaningar gjordes. Som ett resultat är valrösterna upplagda den 14 december.”

Är de verkligen säkra?

”Det finns ett sista alternativ för president Donald Trumps anhängare att ändra den processen, men att genomföra den är komplicerad.”

”En senator ska tillsammans med en medlem av kammaren behöva invända mot en stats röst, och den snäva republikanska majoriteten i senaten måste hålla ihop för att godkänna invändningen.”

”Men även om båda dessa saker inträffar (en senator ansluter sig till en ledamot för att invända mot Biden), skulle representanthuset som har demokratisk majoritet inte gå med på det och eftersom båda kamrarna (senaten och huset) måste gå med på en invändning skulle ansträngningen misslyckas.”

Ett annat scenario involverar ”trolösa” elektorer som helt enkelt inte röstar för den de ska rösta på. Men ”det har aldrig varit tillräckligt för att flytta resultatet.”

Elektorerna undertecknar och förseglar sina röster den 14 december 2020.

Tre veckor och två dagar senare räknas rösterna officiellt i kongressen den 6 januari 2021.

Sedan kommer det intressanta

Senast fredagen den 18 december 2020 (fyra dagar efter det att rösterna har undertecknats och förseglats) ska presidenten ta emot en rapport från DNI som rapporterar om utländsk inblandning i valet.

”Senast 45 dagar efter avslutningen av ett amerikanskt val” kommer presidenten att få reda på vem som arbetat med en utländsk nation för att ändra vårt val. Han kommer att ta deras tillgångar plus de tillgångar som den utländska nationen har investerat här i USA.”

I dessa, de galnaste av tider, är det mycket troligt att vi får se en situation där den utvalda presidenten har fått sina tillgångar beslagtagna.

Trump-administrationens högsta underrättelsetjänsteman utfärdade en skarp varning på torsdagen att Kina förbereder sig för ”en öppen period av konfrontation med USA” och uppmanar tvåpartsåtgärder för att ta itu med ”det största hotet mot Amerika idag.”

”Chefen för nationell underrättelsetjänst John Ratcliffe anklagade också i en ny Wall Street Journalartikel Kina för att ha riktat in sig mot flera dussin medlemmar av kongressen och kongressens assistenter i en massiv inflytandekampanj i år.
Nedan hittar du denna op-ed. ”Kina är nationellt säkerhetshot nr 1” (2012-12-03).

Biden är föremål för utredning om kinesiska affärskontakter.

”Avslöjandet kommer efter att Tony Bobulinski, en tidigare affärspartner till Hunter Biden, har kommit fram med en mängd dokument om Bidenfamiljen som har att göra med det nu nedlagda kinesiska energiföretaget CEFC.”
” I ett tal skryter en kinesisk professor om Pekings inflytande över den utvalda presidenten Joe Biden. Talet avlägsnades från landets sociala medieplattformar efter att ha blivit viralt i USA”.

Alla dessa mediekällor kommer från vanliga medier, och de säger alla samma exakta sak. Joe Biden är ett trovärdigt hot mot nationell säkerhet.

Hur ska vi kunna certifiera en vald president som är ett trovärdigt hot mot nationell säkerhet, inte bara på ett slumpmässigt och spekulativt sätt, utan snarare som en potentiell kinesisk tillgång till det största hotet mot USA? Hur ska vi kunna certifiera en vald president vars tillgångar vi kan beslagta för att han hjälpt Kina att stjäla valet? Vad händer om vi också måste beslagta den utvalda vice presidentens tillgångar på samma grunder?

Så vad kommer sannolikt att hända de närmaste 24 timmarna?

Det verkar som om Kina kan ha beslutat att helt enkelt invadera. Det verkar som om de bestämde sig för att överraska oss och sedan oroa sig för effekterna i efterhand.”Kineserna inträder absolut militärt i USA. Det rapporterades faktiskt truppintrång i Maine nyligen … stoppades av vår militär … flera solida källor … samma sak med F-16 som gick ner i Michigan. Piloten är tack och lov i säkerhet.

Vi kan anta att Kina har trupper:

° I Mexiko

° I Kanada

° I USA

Det verkar som om vi har avvisat det kinesiska försöket till invasion. Det verkar inte som att allmänheten känner till vad som händer.

Jag får många troll på min enkla kommentar om att POTUS vann valet. Dags för DECLAS?

Gateway Pudit – Sidney Powell ber högsta domstolen att ingripa och decertifiera staternas resultat i Michigan, Arizona, Georgia och Wisconsin.

Breitbart – Kamala Harris listad som ’Key Contact’ för Biden Family Business Venture i Kina.

CBS News – Ratcliffe säger att Biden får ”alla samma underrättelser” som Trump, varnar för Kinas hot.

Bloomberg – Kinas censorer skryter om inflytande på Biden, Wall Street efter det har blivit viral.

Gateway Pudit – Hunter Biden är föremål för federal utredning för skattebrott för affärer med Kina.

FBI undersöker Hunter Biden för penningtvätt: Rapport

WSJ Opionion – Kina är nationell säkerhetshot nr 1.

CNN Politics – Trumps underrättelsechef varnar Kina är det största hotet mot USA sedan andra världskriget.

Whitehouse gov – Verkställande order om införande av vissa sanktioner vid utländsk inblandning vid val i USA.

CNN – Electoral College: En steg-för-steg-guide till måndagens omröstning.

Politifact – Röstning och räkning av rösträtterna: Vad man kan förvänta sig.

Keeping notes:

___________

By Dr. Dannielle Blumenthal

https://threadreaderapp.com/thread/1338191013236633602.html