Har Globalisterna dömt yttrandefriheten till döden?

Politik utrikes Yttrandefrihet

Yttrandefriheten håller på att dö i Europa. Storbritannien är värst men Frankrike ligger inte långt efter. De tvingar Facebook att lämna ut all info om de som utpekats som högerextremister vilka alla räknas som som inte gillar Macrons politik.

En riktig förkämpe av yttrandefrihet Tommy Robinson har fått betala ett högt pris. Han ska omedelbart sättas i fängelse för att ha rapporterat om ett muslimskt gäng som våldtog flera barn. Det fastslog den brittiska domstolen igår. Hela rättsprocessen har varit som ett dåligt skämt men med gårdagens dom har det hela blivit allvar.

Senast Robinson satt i fängelse med samma brottsrubricering som han nu återigen döms för försökte man flera gånger att mörda honom. När han kom ut efter tre månader hade han förlorat närmare 20 kg eftersom han inte kunnat äta maten som muslimska intagna förgiftat åt honom.

Nu kommer han behöva tillbringa minst 10 veckor till i fängelse. Hemma väntar hans fru och tre barn som hoppas och ber varje dag att deras man och far ska överleva den brittiska demokratin. 

I en intervju som gjordes i förrgår med Gavin McInnes berättar en uppenbart känslomässigt påverkad Robinson om åtalet, domen och vad som händer nu.

Robinson har sökt politisk asyl i USA men än så länge har inte Trumpadministrationen reagerat.

https://youtu.be/f_CEJIs2834

Tommy Robinson söker politisk asyl i USA.

Sverige ligger också illa till. Det är varken högerextremister eller kommunister som ligger bakom nedmonteringen av demokratin, utan det är de etablerade partierna i samarbete med så kallat antirasistiska organisationer.

I Sverige har vi bland annat Näthatsgranskaren, Juridikfronten, JÄH, Trolljägarna och Expo som gör livet besvärligt och ibland till och med direkt farligt för människor som använder sin lagstadgade yttrandefrihet på sociala medier.

Morgan Johansson har flaggat för att kraftigt minska yttrandefriheten med utredningar om lagförslag som kraftigt begränsar yttrandefriheten. Bland annat ska de som fått rasiststämpel inte få publicera tidningar eller göra inlägg på nätet och inte demonstrera. Förra året försökte regeringen Löfven I med Morgan Johansson i spetsen införa grundlagsändring som skulle inneburit att endast journalister som godkänts av regeringen skulle få tillgång till offentliga handlingar på ett snabbt och systematiskt och organiserat sätt. Övriga, det vill säga framförallt alternativa medias journalister, skulle få åka till aktuell myndighet fysiskt för att få ut offentliga handlingar och de skulle inte heller få söka handlingarna systematiskt. Förra omgången misslyckades Johansson, men nu har han och regeringen alltså tagit nya tag. Även islamistiska intresseorganisationer driver säkerligen på i bakgrunden. I Sverige bland annat SMR som har ett djupgående samarbete med Socialdemokraterna.

Därtill kan vi lägga EU-beslutet om bland annat länkskatten i artikel 11 som kommer att innebära blockning av länkar som plattformarna inte har avtal med, vilket givetvis gör möjligheten till fritt meningsutbyte om msm mycket begränsat. Dessutom artikel 13 om upphovsrätt som kommer att hindra bilder och musik att delas. Dessa kommer att börja gälla senast år 2021.

Hur framtidens yttrandefrihet kommer att påverkas av makthavarnas samlade vilja att på olika nivåer begränsa våra möjligheter att inhämta information och uttrycka oss är det svårt att ha någon positiv bild av.