Swebb-TV anklagas för bedrägligt beteende. De är varnade på Facebook och Youtube. Påhopp utan stöd, säger Willgert. De är maktfullkomliga.

Yttrandefrihet

Youtube har tilldelat Swebb-TV en varning och tagit bort ett program. De säger att det strider mot deras policy. Swebb-TV har överklagat och då fått veta att de bryter mot communityreglerna och det ska gälla punkterna spam, bedrägligt beteende och bedrägerier. Det är ju ganska allvarliga påståenden, säger Willgert.

Lyssna på hela meddelandet här:

Programmet hette Är Corona ett iscensatt larm.

Facebook har meddelat att de inte tillåter några program som ifrågasätter till exempel om vacciner är någonting som är nödvändigt.

Varför tillåter de här bolagen inte att man debatterar de här frågorna? Vad är det de vill förhindra när de inte vill tillåta en fri och öppen debatt?

Det här är en ganska obehaglig censur när man inte tillåter det fri ordet, säger Mikael Willgert på Swebb-TV.

Swebb-TV är förhindrade att lägga upp några nya program, troligen till och med lördag. Program som redan är uppladdade går att publicera, så de kommer troligen ut med något redan uppladdat program innan dess. På swebbtv.se ligger alla deras publiceringar.

Ring Swebb-TV hålls på Facebook imorgon kl 10 (det går att ringa från kl 9.30). Imorgon kommer de att ta upp frågan om de här avstängningarna som de håller på med på Facebook och Youtube. De ska prata om maktfullkomligheten hos de här kanalerna.

Meddelandet finns även på Facebook här.

Mikael Willgert hittar du på Facebook här och Swebb-TVs Facebooksida hittar du här.